KENTTÄVARAUS

Hallivaraus: Seinäjoen tennistuen ylläpitämien tennishallien vuorojen varaus onnistuu sähköisesti alla olevalta sivulta. Varattuasi vuoron, saat PIN-koodin, jolla pääset halliin sisään 15 min ennen vuoron alkua.

Kenttävaraus ulkokaudella: Varauksen urheilupuiston massakentille voit tehdä saman järjestelmän kautta, kuin hallivarauksenkin. Vuoron maksaminen tapahtuu kentille maksukortilla tai liikunta-/ hyvinvointiseteleillä (ePassi, Edenred ja Smartum). Huom. käteismaksut ovat poistuneet ulkokaudelle 2020! Lisätietoja ulkokentistä varausikkunan alapuolella.

Ulkokenttien hinnasto:

Seinäjoen Tennisseuran jäsenille 10 €/kenttä/tunti
Muille pelaajille 12 €/kenttä/tunti

Jos allaoleva sivu ei näy, voit käydä varaamassa vuoron myös täältä.

YLEISTÄ TIETOA URHEILUPUISTON ULKOKENTISTÄ

Seinäjoen Urheilupuiston massaulkokentät ovat käytössä 15.5.-31.8. välisen ajanjakson päivittäin klo 9-21. Ulkokenttien toiminnasta vastaava taho on Seinäjoen Tennisseura ry yhdessä Seinäjoen kaupungin liikuntatoimen kanssa. Tilanteissa joissa sinulla on kysyttävää ulkokenttätoimintaan liittyen voit olla yhteydessä puhelinnumeroon 0400 663 447.

Massakentillä tulee pelata aina tenniskengillä ja kenttä tulee harjata vuoron päättymiseen mennessä seuraaville pelaajille. Seuraavat pelaajat saavat tulla kentälle, kun heidän vuoronsa on määrä alkaa.

Voimakkaan sateen sattuessa ja sen pitkään jatkuessa pelaaminen kentällä tulee keskeyttää, ettei kentän pinta vaurioidu.

KENTTIEN VARAAMINEN

Kenttien varaaminen tapahtuu sähköisesti tämän varausjärjestelmän kautta. Toinen vaihtoehto on soittaa kentänhoitajan puhelimeen 040 702 0282 klo 9-21 ja hän hoitaa varauksen pelaajan puolesta.

Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 6 tuntia ennen pelivuoron alkua.

HINNASTO

Seinäjoen Tennisseuran jäsenille 10 €/kenttä/tunti
Muille pelaajille 12 €/kenttä/tunti

KESÄKORTTI

Oikeuttaa pelaamaan läpi kesäkauden Urheilupuiston massakentillä. Kortti on henkilökohtainen ja sillä voi kuitata maksimissaan puolet pelivuoron hinnasta. Kortilla voi varata kaksi tuntia kerrallaan ja ne pelattuaan vuoroja saa varata lisää. Tarkemmat ohjeet kortin käytöstä saat kenttävastaavilta.

Seinäjoen Tennisseuran jäsenelle 120 € kesäkausi

Muille pelaajille 150 € kesäkausi pitäen sisällään seuran vuosijäsenyyden, joka oikeuttaa monenlaisiin mukaviin etuihin, kuten oikeuden osallistua seuran valmennustoimintaan, oikeuden osallistua Tennisliiton alaisiin kilpailuihin sekä alennukseen kotikisojen kilpailumaksusta.

VUORON MAKSAMINEN

Kaikki varatut vuorot maksetaan paikan päällä joko ennen pelivuoroa tai sen jälkeen korttimaksuna tai Mobilepay-maksuna kentänhoitajalle. Mikäli kentänhoitaja ei ole paikalla peliajankohtana, maksu suoritetaan Mobilepaylla numeroon 19099 tai tilisiirtona tilille FI07 1140 3000 2741 11. Käteismaksusta kentillä olemme luopuneet kokonaan. Otamme vastaan useimpien eri palveluntarjoajien liikuntaseteleitä.

KENTÄNHOITAJAT

Kentänhoitajat ovat seuran kesäapulaisia, jotka yrittävät parhaansa mukaan huolehtia kenttien kunnosta. He ovat koululaisia, joten saattaa olla, että kentänhoitaja saapuu tenniskentille vasta koulupäivän jälkeen touko- ja elokuussa. Kentät ovat tästä huolimatta pelikäytössä aamupäivinäkin.

Mukavia pelihetkiä Urheilupuistossa!