KENTTÄVARAUS

Hallivaraus:

Seinäjoen tennistuen ylläpitämien tennishallien vuorojen varaus onnistuu sähköisesti tämän varausjärjestelmän kautta. Varattuasi vuoron, saat PIN-koodin, jolla pääset halliin sisään 15 min ennen vuoron alkua.

Kenttävaraus ulkokaudella:

Seinäjoen Urheilupuiston massaulkokentät ovat käytössä 18.5.-31.8. välisen ajanjakson päivittäin klo 8-21. Ulkokenttien toiminnasta vastaava taho on Seinäjoen Tennisseura ry yhdessä Seinäjoen kaupungin liikuntatoimen kanssa. Tilanteissa joissa sinulla on kysyttävää ulkokenttätoimintaan liittyen voit olla yhteydessä puhelinnumeroon 0400 663 447.

Massakentillä tulee pelata aina tenniskengillä ja kenttä tulee harjata vuoron päättymiseen mennessä seuraaville pelaajille. Seuraavat pelaajat saavat tulla kentälle, kun heidän vuoronsa on määrä alkaa.Voimakkaan sateen sattuessa ja sen pitkään jatkuessa pelaaminen kentällä tulee keskeyttää, ettei kentän pinta vaurioidu.

KENTTIEN VARAAMINEN

Varaaminen tapahtuu sähköisesti tämän varausjärjestelmän kautta. Toinen vaihtoehto on soittaa kentänhoitajan puhelimeen 040 702 0282 klo 9-21 ja hän hoitaa varauksen pelaajan puolesta.

Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 6 tuntia ennen pelivuoron alkua. KAIKKI VARATUT VUOROT MAKSETAAN VASTA PAIKAN PÄÄLLÄ**!**

Kerrallaan Playtomicissa voi olla sisässä kaksi varausta Urheilupuiston massakentille.

HINNASTO

Seinäjoen Tennisseuran jäsenille 10 €/kenttä/tunti
Muille pelaajille 12 €/kenttä/tunti

KESÄKORTTI

Kortti oikeuttaa pelaamaan läpi kesäkauden Urheilupuiston massakentillä. Kortti on henkilökohtainen ja sillä voi kuitata maksimissaan puolet pelivuoron hinnasta. Kortilla voi varata kaksi vuoroa kerrallaan ja ne pelattuaan vuoroja saa varata lisää.

Tarkemmat ohjeet kortin käytöstä saat kenttävastaavilta.

Seinäjoen Tennisseuran jäsenelle 120 € kesäkaudella 2022

Muille pelaajille 150€ kesäkaudella 2022

VUORON MAKSAMINEN

Kaikki varatut vuorot maksetaan PAIKAN PÄÄLLÄ joko ennen pelivuoroa tai sen jälkeen korttimaksuna TAI MobilePay -maksuna kentänhoitajalle. Mikäli kentänhoitaja ei ole paikalla peliajankohtana, maksu suoritetaan OMATOIMISESTI Mobilepaylla numeroon 19099 tai tilisiirtona tilille FI07 1140 3000 2741 11.

Otamme vastaan useiden eri palveluntarjoajien liikuntaseteleitä.

KENTÄNHOITAJAT

Kentänhoitajat ovat seuran kesäapulaisia, jotka yrittävät parhaansa mukaan huolehtia kenttien kunnosta. He ovat koululaisia, joten saattaa olla, että kentänhoitaja saapuu tenniskentille vasta koulupäivän jälkeen touko- ja elokuussa. Kentät ovat tästä huolimatta pelikäytössä aamupäivinäkin.

Mukavia pelihetkiä Urheilupuistossa!