ETUSIVU

Seinäjoen Tennisseura on vuodesta 1945 edistänyt Seinäjoen alueen tennisharrastusta luoden harrastusmahdollisuuksia niin harraste- kuin kilpapelaajillekin. Tällä hetkellä seuraan kuuluu noin 170 jäsentä, joista suuri osa on junioripelaajia.

Seura järjestää ohjattua valmennusta kesäkaudella Seinäjoen Urheilupuiston massakentillä ja hallikaudella Seinäjoen Tennistuki Oy:n halleissa kivenheiton päässä massakentiltä. Valmennusryhmien lisäksi seura järjestää erilaisia kursseja sekä kansallisen tason kilpailuja. Kesäkaudella järjestetään viikoittain kaikille avoimia nelinpeli-iltoja, jotka ovat saavuttaneet suosiota jäsenistön keskuudessa.

Seinäjoen Tennisseura ry

Seura järjestää ohjattua valmennusta hallikaudella Seinäjoen Tennistuki Oy:n halleissa ja kesäkaudella Seinäjoen Urheilupuiston massakentillä. Valmennusryhmien lisäksi seura järjestää erilaisia kursseja ja kilpailuja. Kesäkaudella järjestettävät nelipeli-illat ovat suosittuja jäsenistön keskuudessa. Nelinpeli-iltaan osallistuminen tiistaina tai sunnuntaina 18-21 maksaa 5 euroa. Kenttävuorojen hinnat: STS:n jäseniltä 6€/tunti ja muilta 8€/tunti. Vuoroja voi varata kenttäpäivystäjältä 040-7020282
Load More