Jäsenyys

Seuran jäsenenä voit osallistua seuran järjestämään valmennustoimintaan sekä edustaa Seinäjoen tennisseuraa kansallisissa kilpailuissa. Lisäksi…

• Huomattava jäsenalennus ulkokenttien tuntihinnasta.
  • 10 euron alennus STS:n järjestämien kilpailujen kilpailumaksusta.
  • Tuki kansallisiin kilpailuihin osallistumisesta junioreille (alle 21-vuotiaat tässä yhteydessä)
    • Seura maksaa kilpailumaksun junioripelaajan puolesta, mikäli hän etenee vähintään välieriin kansallisissa kilpailuissa (vähintään yksi voitto). SM-tason kilpailuissa pelaajan kilpailumaksu maksetaan riippumatta menestyksestä kilpailuissa.
  • Vaihtuvia tarjouksia seuran jäsenille TEAM SPORTIASSA.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liitytään jäsentietolomake lähettämällä. Aikuispelaajan jäsenyyden hinta on 40 euroa/vuosi, junioripelaajan(alle 18 v.) 20 euroa/vuosi.

Jos jäsenyyteen liittyen on kysymyksiä, ne voi osoittaa sähköpostiosoitteeseen seinajoen.tennistuki@netikka.fi.

Tervetuloa mukaan seuran toimintaan!