Sarjatennis

Ulkokaudella 2021 seuraamme edusti kolme sarjatennisjoukkuetta STS1, STS2 ,STS3 sekä STS4. STS1 on menestynyt viime vuosina hienosti kakkosdivisioonassa ja käväisi pelaamassa myös kauden verran ykkösdivisioonaa kesällä 2019. Karsintapaikka ykkösdivisioonaan jäi kesällä 2021 niukasti saavuttamatta. STS2 ja STS3 ovat vakiinnuttaneet hienosti paikkansa 3.divisioonassa. Uutena tulokkaana STS 4 nappasi heti voiton nelosdivisioonan lohkostaan ja nousee 3.divisioonaan!

Sisäkaudella 2021-2022 sarjatenniksessä Seinäjoen tennisseuraa edustaa kolme joukkuetta. Miesten yleisessä sarjassa STS1 2. divisioonassa ja STS2 3. divisioonassa. Senioreissa edustus löytyy ykkösdivisioonasta M55-sarjassa.

Tarkemmat tiedot tulevista kilpailuista sekä kaikki tulokset löytyvät Suomen Tennisliiton virallisesta kilpailujärjestelmästä Tennisässästä:

tennisassa.fi