Ilmoittautuminen talvikaudelle 2021-2022.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.8. ja ryhmät pyritään muodostamaan viikon 33 aikana.

Valmennusryhmät tullaan julkaistaan seuran nettisivuilla heti kun ryhmät on saatu muodostettua, tarkista valmennusryhmäsi ja aikasi sieltä.

Ilmoittautuminen valmennukseen on sitova ja oletuksena syyskaudelle ilmoittautuneet ovat mukana myös kevätkaudella. Osallistumisen kevätkauden valmennukseen voi perua 22.12.2021 mennessä sähköpostilla valmennus (at) seinajoentennisseura.fi.

Valmennukseen osallistuvan on oltava myös seuran jäsen. Seuran jäseneksi voi liittyä täältä.

Ryhmät muodostetaan ilmoittautumisen päätyttyä ja ilmoittautuneiden toiveet pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan. Yhden valmennuskerran kesto määräytyy pelaajan taitotason ja iän mukaan, lähtökohtaisesti se on aloittelijoilla 1h ja muilla 1,5h.

Valmennukseen voi ilmoittautua myös ilmoittautumisen päätyttyä mutta silloin on vähemmän mahdollisuuksia vaikuttaa omaan valmennusajankohtaan.

Kaikille kilpailemisesta ja tavoitteellisesta valmennuksesta kiinnostuneille suosittelemme vähintään 2 valmennuskertaa viikossa.

Tenniskerho on tarkoitettu alle 10 vuotiaille ja sisältää enemmän leikkimistä kuin varsinaiset valmennusryhmät. Ryhmäkoko on myös suurempi kuin valmennuksessa.

Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä Samilta numerosta 0500-849620

Valmennushinnat syyskausi 1.9-21.12.2021
    Tunnit/viikko 1h 1,5h 2h 3h
    Aikuiset 250€ 375€ - 600€
    Juniorit (U18) 200€ 300€ 340€ 500€
    Tenniskerho (U10)* 140€ - - -
    * Tenniskerho tarkoitettu ensisijaisesti uusille alle 10-vuotiaille
    Valmennusta ei ole syyslomaviikolla 18-24.10(vko 42)

Täytä alla olevat ilmoittautumistiedot huolella!

Taitotaso*
    Valitse taitotasoksi U10 Tenniskerho jos haluaisit lapsesi tenniskerhoon varsinaisen valmennuksen sijaan!

Harjoituskertoja viikossa*

Minä päivänä ja kellonaikana haluaisit harjoitustesi olevan.
    Anna joka päivälle maksimi aikaväli miten pystyisit osallistumaan!
    Tiistai alkaen klo   ja loppuu klo
    Keskiviikko alkaen klo   ja loppuu klo
    Torstai alkaen klo   ja loppuu klo
    Perjantai alkaen klo   ja loppuu klo
    Lauantai alkaen klo   ja loppuu klo

Muut toiveet:

Ilmoittautujan tiedot:
    Etunimi*
    Sukunimi*
    Syntymäaika muodossa pp.kk.vvvv*
    Katuosoite*
    Postinumero*
    Postitoimipaikka*
    Puhelinnumero*
    Sähköposti*
    * Merkityt kentät ovat pakollisia

Huoltajan tiedot jos osallistuja on alaikäinen:
    Etunimi
    Katuosoite
    Postinumero
    Postitoimipaikka
    Sähköposti

HUOM! Ellet ole saanut vahvistusta ilmoittautumisestasi viikon sisällä niin ole yhteydessä Samiin!