Kesäkurssit

Ilmoittautuminen kesäkauden tenniskursseille.

Ilmoittautuminen tenniskurssille on sitova.

Tenniskurssi sisältää valmennusta neljänä päivänä viikossa(ma-to), juniorit klo 17:00-18:30, aikuiset klo 18:30-20:00. Kurssi järjestetään kun ilmoittautuneita on vähintään 4.

Ilmoittautuminen kurssille päättyy kurssia edeltävänä sunnuntaina tai kurssin täytyttyä, kurssin toteutumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä.

Vaihtamalla alla olevaan ikäryhmävalintaan aikuinen näet aikuisille tarkoitetut kurssit. Kurssin perässä oleva numero kertoo montako paikkaa kurssille on vielä vapaana.

Tenniskurssin hinta(6h) on junioreille 60€ ja aikuisille 120€.

Valmennus järjestetään ulkokentillä osoitteessa Urheilupuisto 8.

Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä Samilta numerosta 0500-849620

Täytä alla olevat ilmoittautumistiedot huolella!

Ikäryhmä

Kurssit

Ilmoittautujan tiedot:
    * Merkityt kentät ovat pakollisia

Alle 18-vuotias

Huoltajan tiedot:
    * Merkityt kentät ovat pakollisia

Valmennuksessa otettavia valokuvia ja/tai videoita tullaan käyttämään seuran omassa viestinnässä eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.
    Verkossa tapahtuvan julkaisun paikkoja ovat seuran omat kotisivut, Facebook ja Instagram.
    Kuvauslupa:

HUOM! Ellet ole saanut vahvistusta ilmoittautumisestasi viikon sisällä niin ole yhteydessä Samiin!