KENTTÄVARAUS

Kenttävaraus sisäkaudella

Seinäjoen Tennistuki Oy:n ylläpitämien tennishallien vuorojen varaus onnistuu sähköisesti tämän varausjärjestelmän kautta. Varattuasi vuoron, saat PIN-koodin, jolla pääset halliin sisään 15 min ennen vuoron alkua.


Kenttävaraus ulkokaudella

Seinäjoen Urheilupuiston massaulkokenttien varaus tämän linkin kautta. Massaulkokentät ovat käytössä 13.5.2024-31.8.2024 välisen ajanjakson päivittäin klo 8-21. Ulkokenttien toiminnasta vastaava taho on Seinäjoen Tennisseura ry yhdessä Seinäjoen kaupungin liikuntatoimen kanssa. Tilanteissa joissa sinulla on kysyttävää ulkokenttätoimintaan liittyen voit olla yhteydessä puhelinnumeroon 0400 663 447.


KENTTIEN VARAAMINEN

Varaaminen tapahtuu sähköisesti ToloGo-varausjärjestelmän kautta. Toinen vaihtoehto on soittaa kentänhoitajan puhelimeen 040 702 0282 klo 9-21 (kouluaikoina klo 16-21) ja hän hoitaa varauksen pelaajan puolesta järjestelmästä.

Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 2 tuntia ennen pelivuoron alkua. Kaikki varatut vuorot maksetaan vasta paikan päällä. Tästä syystä hinta Tologo-varausjärjestelmässä näyttää 0€ vuoron hinnaksi.

Massakentillä tulee pelata tenniskengillä ja kenttä tulee harjata vuoron päättymiseen mennessä seuraaville pelaajille.


HINNASTO

Pelitunnin hinta on 10 €/kenttä/tunti


KESÄKORTTI

Kesäkortti oikeuttaa pelaamaan läpi kesäkauden Urheilupuiston massakentillä. Kortti on henkilökohtainen ja sillä voi kuitata maksimissaan puolet pelivuoron hinnasta. Kortilla voi varata kaksi vuoroa kerrallaan ja ne pelattuaan vuoroja saa varata lisää.

Tarkemmat ohjeet kortin käytöstä saat kentänhoitajilta.

Hinta Seinäjoen Tennisseuran jäsenelle 120 € kesäkaudella 2024.

Hinta ei-jäsenelle 150€ kesäkaudella 2024.


VUORON MAKSAMINEN

Kaikki varatut vuorot maksetaan paikan päällä joko ennen pelivuoroa tai sen jälkeen korttimaksuna TAI MobilePay-maksuna kentänhoitajalle. Mikäli kentänhoitaja ei ole paikalla peliajankohtana, maksu suoritetaan omatoimisesti Mobilepaylla numeroon 19099 tai tilisiirtona tilille FI07 1140 3000 2741 11.

Otamme myös vastaan useimpien eri palveluntarjoajien liikuntaseteleitä.


KENTÄNHOITAJAT

Kentänhoitajat ovat seuran kesäapulaisia, jotka yrittävät parhaansa mukaan huolehtia kenttien kunnosta. He ovat koululaisia, joten saattaa olla, että kentänhoitaja saapuu tenniskentille vasta koulupäivän jälkeen touko- ja elokuussa. Seinäjoen tennisseura on vuosikymmeniä mahdollistanut monelle nuorelle mukavaa kesäpuuhaa kentänhoitajana!

Vaikka Urheilupuiston massatenniskentillä ei ole kentänhoitajaa paikalla, sinne saa aina mennä pelaamaan aukioloaikana. Mukavia pelihetkiä Urheilupuistossa!